dnes je 18.12.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Perfektní známka pro Olomoucké tvarůžky – obhájily certifikát bezpečnosti potravin IFS s vynikajícím výsledkem

13.12.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Společnost A. W., výrobce tradičních Olomouckých tvarůžků, obhájila mezinárodně uznávaný certifikát bezpečnosti potravin IFS (International Featured Standards). Získání certifikace na vyšší úrovni potvrzuje, že výroba jediného původního českého sýru probíhá v souladu s nejvyššími standardy bezpečnosti a kvality potravin.

S vynikajícím výsledkem 98,97 % se společnost A. W. zařadila mezi absolutní špičku mezi potravinářskými producenty v České republice. Certifikát byl udělen pro celý výrobní proces Olomouckých tvarůžků od zpracování nízkotučného tvarohu přes tvarování, zrání a ochucování až po balení. „Certifikát IFS je zárukou toho, že Olomoucké

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu QM profi.
Registrovat

Pravidelné zpravodajství

nebo přihlásit.

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...